Groep 8B, eerste periode is achter de rug!

Hallo allemaal!

Wij zijn groep 8B. Graag vertellen we jullie wat we, naast hard werken, nog meer gedaan hebben in de periode tot aan de herfstvakantie.

Zo geven we regelmatig lessen aan elkaar. Tot nu toe zijn dat teken/handvaardigheid lessen, en gymnastieklessen geweest.

Verder zijn we tijdens de pauze heel actief op het schoolplein. We doen aan touwtje springen, met kunstjes, en dansen ook graag. Graag jullie speciale aandacht voor het filmpje van onze stagiair meester Boris, hij kan met 2 touwen springen bij het touwtje springen.

Ook zijn we met de klas het dak op gegaan, voor het maken van een klassenfoto.

En we zijn creatief geweest. We hebben onze naam in graffiti gemaakt, en voor de Kinderboekenweek hebben we “sugar skulls”gemaakt.

 

Daarnaast hebben we ook 1 dag een pyjama/onesie/joggingbroekendag gehad. We mochten in onze relax kleding naar school komen!  Toen we even tijd over hadden, hebben we lekker gedanst met z’n allen.

 

Maar het allerleukste was wel, dat Nickelodeon bij ons kwam filmen voor een nieuw programma over social media, genaamd “Bart in de klas”! We hebben een supermiddag gehad! Met als winnaars Laura en Lila, die ‘geslimed’ mochten worden…….

Groetjes,

Pepijn, Ties, Eva, Milou, Eva, Caya, Philip, Hidde, Rens, Julian, Lodewijk, Tobias, Jelle, Morris, Emma, Laura, Suzanne, Tom, Julius, Lila