Florissant december 2017

In groep 6 heten we Jools welkom. Zij heeft al heel veel vriendinnen op school die ze kent, dus we zijn blij dat zij nu ook bij ons op school zit.

Otis heeft al bij juf Karin meegedraaid en mag na de vakantie starten.

Staking dinsdag 12 december

Zoals ik u al eerder heb bericht wordt er a.s. dinsdag 12 december gestaakt in het primair onderwijs. Ook onze school geeft gehoor aan de oproep. De school is dicht.

Kinderopvang Kind en Co en Helden bieden mogelijkheden aan voor opvang die dag. Wanneer u daar gebruik van wilt maken kunt u met hen contact opnemen.

Activiteitenplanning Helden dinsdag 12 december

Sint

Wat hebben we met z’n allen genoten van het bezoek van Sinterklaas. Mede door de mooie inleidende filmpjes is het een echt Graaf Floris Sinterklaas feest geworden. Onze dank aan alle hulpouders en natuurlijk aan Sinterklaas en de Pieten.

Kerst

Donderdag 21 december vieren wij ons jaarlijks kerstdiner met de kinderen. Terwijl de kinderen aan het eten zijn bent u van harte uitgenodigd voor de borrel. Wanneer het weer het dit jaar toelaat zal die plaatsvinden op het schoolplein. Met het versieren van de school heeft de kerstcommissie weer erg haar best gedaan en voor het kerstdiner hebben ze grootse plannen. Binnenkort krijgt u de officiële uitnodiging van de ouderraad maar hierbij alvast een aantal details:

12.00 uur  Alle kinderen zijn vrij

17.45 uur   School gaat open (ouders kunnen alvast eten komen brengen)

18.00 uur   Aanvang Kerstdiner in de klas (ouders zijn welkom op het schoolplein)

19.00 uur   Afronden Kerstdiner (ouders kunnen hun kind ophalen in de klas)

19.15 uur    Einde borrel

Meester Gijsbert 40 jaar in het onderwijs

We feliciteren meester Gijsbert met 40 jaar dienst in het onderwijs. We zijn er trots op dat hij nog steeds met heel veel expertise aan onze school verbonden is. En gelukkig weet hij nog van geen ophouden. Vrijdagavond 8 december gaan we met het hele team samen uit eten om dit te vieren.

Leerorkest Plusprogramma

Hierbij vindt u het plusprogramma van het Leerorkest waar kinderen en ouders op vrijwillige basis gebruik van kunnen maken.

Leerorkest komt met Plusprogramma

Maandag 11 dec.    MR vergadering

Donderdag 21 dec. Kerstdiner (18.00 – 19.00 uur) Alle kinderen ’s middags vrij

Vrijdag 22 dec.       Groep 1 t/m 4 studiedag (kinderen vrij)

Vrijdag 22 dec.       Groep 5 t/m 8 12.00 uur vrij

Het team van de Graaf Floris wenst u een hele fijne vakantie toe en gezellige feestdagen. Tot in 2018 !